SOUL LEGACY RESOURCES

Reputasi Jenama Anda Megah, Kuat , Diingati 

Klient Gembira
Platform
Designers
billboard sedia

Jenama Kuat Membantu Perkembangan Perniagaan

MISI

Untuk mewujudkan kesan positif di dunia melalui kreativiti & inovasi yang melampaui kata-kata.

VISI

Orang Yang Mengilhamkan Melalui Seni. Antarabangsa dalam skop, kreatif dalam semangat

PENGIKLANAN & REKA BENTUK

Kertas kosong mungkin salah satu musuh paling menakutkan di bumi. Dengan pengalaman yang luas selama bertahun-tahun dalam reka bentuk grafik & web, pasukan kreatif yang berbakat kami dapat mengisi mereka dengan idea-idea baru dan hebat yang membantu kami mencapai tujuan utama kami - menjual.

FOTOGRAFI

Soul Legacy Resources menawarkan produk, potret, perkhidmatan fotografi makanan & acara yang membantu jenama anda membuat foto menarik profesional untuk reka bentuk brosur anda, profil syarikat, katalog, menu resipi atau laman web

Jenama Anda wajib Dikenali

Jenama anda adalah perniagaan anda. Ia adalah apa yang anda, siapa anda dan apa yang reputasi anda bergantung sepenuhnya. Sebagai agensi penjenamaan, kami membuat kempen pengiklanan yang menarik yang akan membantu anda mencapai matlamat dan sasaran anda. Sama ada anda ingin menarik pelanggan baharu atau menjual lebih banyak produk atau perkhidmatan kepada pelanggan sedia ada atau meningkatkan kesedaran jenama.

Tingkatkan Jenama Anda,Bina Reputasi Melalui Media Digital Seperti di :

Anda Pasti Telah Kenali Jenama Ini

Jenama Ini Terbina dari Media Cetak sehingga ke Media Digital

Kini GIliran Anda

Kami percaya jenama mestilah lebih daripada sekadar logo. Ia harus berkomunikasi siapa anda, apa yang anda ada dan mengapa anda melakukan apa yang anda lakukan . Di setiap titik sentuhan. Pasukan kami mengkhusus dalam mewujudkan identiti jenama yang tidak dapat dilupakan bagi perniagaan kepada syarikat pengguna, syarikat pelbagai peringkat, barangan mewah, runcit, pelancongan dan pelancongan, fesyen dan hiburan, makanan dan minuman, dan gaya hidup / kecergasan aktif.

Jenama Yang Popular Dalam Masa Singkat Menggunakan Media Cetak Dan Digital

Das Abdul - Bantal Hotel
Nurraysa - Kosmetik
Hipster Pomade

Jenama anda adalah perniagaan anda. Ia adalah apa yang anda, siapa anda dan apa yang reputasi anda bergantung sepenuhnya. Di Soul Legacy, kami membuat kempen pengiklanan yang menarik yang akan membantu anda mencapai matlamat dan sasaran anda. Sama ada anda ingin menarik pelanggan baharu atau menjual lebih banyak produk atau perkhidmatan kepada pelanggan sedia ada atau meningkatkan kesedaran jenama.

×
×

Cart